iCar autonieuws

Kia zet een grote stap voorwaarts met de wereldpremière van de nieuwe Kia K3

4 Augustus, 2023 – Kia, de wereldwijde mobiliteitsreus, staat op het punt een unieke mijlpaal te bereiken met de wereldpremière van de gloednieuwe Kia K3, die in Mexico zal worden gepresenteerd. Deze grote onthulling, die gepland staat voor 8 augustus om 20:00 uur in Mexico-Stad, markeert een aanzienlijke stap in Kia’s evolutie als automerk en viert tevens het 8-jarig jubileum van Kia in de regio.

De nieuwe Kia K3 sedan belichaamt een elegante samensmelting van geavanceerd design en een ruim interieur. Met deze unieke combinatie van kenmerken is de K3 bedoeld om marktsegmenten te herdefiniëren en de aandacht te trekken van kopers uit het hogere segment. Dit belooft een baanbrekend model te worden dat een nieuw tijdperk inluidt voor Kia’s reeks van voertuigen.

Kia, opgericht in 1944 en met meer dan 75 jaar ervaring in het bieden van mobiliteitsoplossingen, heeft zich altijd ingezet voor innovatie en duurzaamheid. Met 52.000 medewerkers wereldwijd, een aanwezigheid in meer dan 190 markten en productiefaciliteiten in zes landen, blijft Kia zich inzetten voor de ontwikkeling van elektrische en hybride voertuigen en een groeiend scala aan mobiliteitsdiensten. De lancering van de Kia K3 vormt een verdere verwezenlijking van de visie van het bedrijf om duurzame mobiliteitsoplossingen te creëren.

Het bedrijf verkoopt momenteel ongeveer drie miljoen voertuigen per jaar en leidt de populaire trend van elektrificatie en elektrische voertuigen. Onder de merkslogan ‘Movement that inspires’ blijft Kia consumenten inspireren met haar producten en diensten.

Mobiele versie afsluiten