iCar autonieuws

Nederland kleurt ‘Papaya’: McLaren F1 Team-Tour in aantocht

Met een oranje waas die langzaam over het land trekt en het hart van autosportfans sneller doet kloppen, bereidt Nederland zich voor op de aankomende Grand Prix in Zandvoort. Maar voor de fans is er nog een andere reden om enthousiast te worden: het McLaren Formule 1 Team gaat op tour door Nederland!

Een Tour vol Actie en Sensatie

In augustus toert het McLaren F1 Team, uitgenodigd door BetCity, door heel Nederland. Dit feestelijke spektakel kleurt Nederland niet oranje, maar ‘papaya’ – de iconische kleur van McLaren. Met geplande stops in Maastricht, Leeuwarden, Eindhoven en Utrecht, krijgen fans de kans om de sensatie van het autoracen te ervaren. Ze kunnen zich in de schoenen van een F1-coureur wanen, dankzij racesimulators en spannende VR Pitstop-games. Maar dat is nog niet alles! Er zijn winacties, kennis quizzen en fans kunnen ook McLaren merchandise bemachtigen.

Een woord van het McLaren Team

Lindsey Eckhouse, Directeur Licenties & Digitale Producten bij McLaren Racing, benadrukt dat fans de kern vormen van wat ze doen. “We zoeken altijd naar manieren om mensen dichter bij ons team te brengen. Deze tour geeft fans door heel Nederland de kans om hun racevaardigheden uit te proberen.”

Prijzen, simulatoren en meer

De beste simracers uit elke stad krijgen de kans om deel te nemen aan de grote finale. De ultieme prijs? Een VIP tour bij het McLaren Shadow esports-team en hun trainingsfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk! Dit is een unieke kans voor iedereen die droomt van racen op het hoogste niveau. De tour is een samenwerking met BetCity, dus je moet wel 24 jaar of ouder zijn om mee te doen.

Samenwerking en concurrentie

“BetCity is trots om samen te werken met een van de prominentste en iconische Formule 1-teams. We proberen allebei de concurrentie te overtreffen door slimmer te spelen en we zien de vele kansen die Formule 1 en McLaren naar Nederland brengen,” aldus Robert Kooiman, Marketing Director bij BetCity.

De Route van de Tour

De tour begint in Maastricht op 5 augustus, gevolgd door Leeuwarden (12 & 13 augustus), Eindhoven (18 & 19 augustus) en eindigt in Utrecht (24 & 25 augustus). Dus noteer deze data in je agenda, trek je McLaren shirt aan en kom ons team aanmoedigen tijdens deze spannende tour!

McLaren: Meer dan een Raceteam

De toewijding van McLaren aan zijn fans en de sport is al 60 jaar ongeëvenaard. Met 20 Formule 1-wereldkampioenschappen, 183 Formule 1-grand prixs, driemaal de Indianapolis 500 en direct bij hun debuut de 24 uur van Le Mans gewonnen, blijft het team zich inzetten voor uitmuntendheid in racen en duurzaamheid in de sport.

McLaren is meer dan alleen een raceteam. Het is een gemeenschap van fans, racers, en visionairs die samenwerken om de toekomst van de autosport te vormen. Nu hebben Nederlandse fans de kans om een deel van deze geweldige gemeenschap te worden. Mis het niet!

Meer informatie (over exacte locaties e.d.) via meer.betcity.nl/mclaren

Mobiele versie afsluiten