iCar autonieuws

De Haute Couture van de Autowereld: De Unieke Karakteristieken van de DS 4, DS 7 en DS 9 ESPRIT DE VOYAGE

Je zou het niet zeggen, maar auto’s hebben ook gevoel voor mode. Daar is DS Automobiles op ingesprongen met hun nieuwste ESPRIT DE VOYAGE collectie, die volgens hen het beste van vooruitstrevende technologie en design samenbrengt. Dus, kijk uit catwalks van Parijs, want de DS 4, DS 7 en DS 9 zullen nu in de spotlights staan, gedrapeerd in Franse mode en kunst.

De ESPRIT DE VOYAGE collectie is de eerste speciale ‘Collection’ van DS Automobiles, waarmee ze ons willen laten geloven dat autorijden niet alleen gaat over van A naar B gaan, maar ook een ‘art of travel’ is. Denk daarbij aan de verfijnde uitstraling, met exclusieve lichtgekleurde lederen interieurbekleding en unieke cosmetische details, waarbij het ‘Clous de Paris’-patroon de hoofdrol speelt. Of dit ons overtuigt dat een rit naar de supermarkt een haute couture ervaring kan zijn, dat is een ander verhaal.

Laten we eens kijken naar de DS 4 ESPRIT DE VOYAGE. Dit is geen gewone DS 4, maar een DS 4 op zijn zondags best, compleet met Pebble Grey lederen bekleding, 19-inch diamantgeslepen ‘CANNES’-wielen en een reeks van zes carrosseriekleuren om uit te kiezen. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een uitgebreide uitrusting, inclusief DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY, DS IRIS SYSTEM infotainment en een reeks rij-assistentieprogramma’s. En als kers op de taart is er ook nog de optie voor een E-TENSE 225 plug-in hybride variant. Ja, dat klopt, een modieuze eco-vriendelijke auto, wat willen we nog meer?

En dan is er de DS 7 ESPRIT DE VOYAGE. Net als zijn kleinere broer, komt deze luxe SUV met parelgrijze nappalederen bekleding, Gloss Black 19-inch ‘OYAMA’-wielen en de mogelijkheid om te kiezen tussen zes carrosseriekleuren. Bovendien kun je in deze variant achterover leunen en genieten van de verwarmde én geventileerde voorstoelen met massagefunctie. Eindelijk een auto die onze vermoeide spieren begrijpt na een lange dag.

Laten we niet de DS 9 ESPRIT DE VOYAGE vergeten. Dit is het vlaggenschip van de collectie, met een interieur dat straalt in Pearl Grey nappaleder. Het dashboard, de middenconsole en de portierpanelen zijn allemaal in dezelfde kleur uitgevoerd, waardoor je het gevoel krijgt in een oase van rust te zijn. En laten we vooral de 19-inch CHAMBORD-wielen niet vergeten die perfect passen bij je favoriete grijze pak.

Dus daar heb je het, de nieuwste modecollectie van DS Automobiles. Of je nu een modeliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets extra’s in je auto, deze ESPRIT DE VOYAGE collectie biedt iets unieks. Maar wees gewaarschuwd, deze auto’s zijn niet alleen voor het ophalen van boodschappen, ze zijn gemaakt om de show te stelen. En vergeet niet, “vogue, strike a pose”.

Mobiele versie afsluiten